Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Am vazut reteta la TV Paprika .
Este reteta Nigellei,mi-a placut ce a iesit si am zis s-o postez si eu aci.
Combinatiile ingredientelor sunt delicioase.
Mai intai facem bulgurul.
Punem intr-o cratita uleiul,rupem spaghetele bucati,le calim pana devin aurii,adaugam bulgurul amestecam si lasam 2 minute,adaugam scortisoara amestecam si turnam apa clocotita,acoperim si lasam la cel mai mic foc 15 min cand va fi gata
Intre timp pregatim tocana.Taiem chorzo in felii,punem pe foc o tigaie cu fund dublu si incapatoare,adaugam chorizo si lasam pe foc pana salamul lasa o grasime portocalie,apoi adaugam sherry ,lasam 2 minute urmeaza caisele taiate in doua,amestecam ,adaugam nautul,apoi rosiile si apa,potrivim de sare si piper,lasam pe foc iute cam 5-7 minute sa bolboroseasca pana sosul se leaga usor.
Se serveste tocana pe pat de bulgur si se orneaza cu coriandru tocat.Pofta buna.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult